Zamjenica gradonačelnika, dr. Sanja Štingl-Vlašić, prisustvovala je 18. redovno-izvještajnoj Skupštini Udruge mažoretkinja „Glinske Banice“, održanoj u petak, 24. ožujka 2017. u prostorijama Osnovne škole Glina.

Nakon što je predsjednik Udruge, Zoran Kirinić, podnio izvješća o radu, zamjenica gradonačelnika se u svom obraćanju zahvalila Banicama na njihovom ustrajnom radu te na promociji našega grada po čitavoj Hrvatskoj u i Europi. Nadodala je kako će Grad i dalje podupirati sve njihove aktivnosti i poželjela im je što više osvojenih odličja na daljnjim natjecanjima.

Kao izaslanica sisačko-moslavačkog župana, skupštini je nazočila i predsjednica Županijske skupštine, Ivanka Roksandić, koja je u svom obraćanju pozdravila sve prisutne i zahvalila Glinskim banicama na promociji Županije i Republike Hrvatske, istaknuvši kako su baš mažoretkinje prošle godine dobile vrijedno priznanje od Županije.

U ime predsjednika Hrvatskog mažoret saveza, obratila se i Marija Sremić, koja je članica glinskih mažoretkinja od samog početka rada Udruge.