Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 14.04.2017. raspisala natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ za financiranje aktivnosti udruga, zaklada i ustanova sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

U istih pet županija Zaklada će održati predstavljanje natječaja kako bi približili uvjete potencijalnim prijaviteljima. Za sve zainteresirane organizacije s područja Sisačko-moslavačke županije prezentacija natječaja, u suradnji s Agencijom za razvoj Grada Gline i Gradom Glina, održat će se u srijedu 26.04.2017. u 17:30 sati u prostoru Hrvatskog doma na adresi Ul. Stjepana i Antuna Radića 10, Glina.

U želji da Vam predstavimo propozicije natječaja, olakšamo prijavu na isti te omogućimo postavljanje pitanja na eventualne nedoumice, pozivamo sve udruge, zaklade i ustanove da njihovi predstavnici prisustvuju prezentaciji.

Molimo zainteresirane da najkasnije do utorka, 25.04.2017. potvrde svoje sudjelovanje na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom „Prezentacija Glina“. Također molimo da ovaj Poziv proslijedite svima kojima smatrate da bi bio od značaja.