Inin Zeleni pojas
„Edukacija i osposobljavanje o zaštiti od poplava i
sadnja zelenih nasada na plavnim područjima“

POZIV

U sklopu projekta DVD Glina  „Edukacija i osposobljavanje o zaštiti od poplava i sadnja zelenih nasada na plavnim područjima“  koji je odabran u programu Zeleni pojas – natječaju za sufinanciranje projekata u području zaštite okoliša i prirode 2018. u organizaciji Ine – Industrije nafte, d.d. (www.ina.hr/zelenipojas) DVD Glina upućuje poziv ustanovama, tvrtkama, udrugama i drugim organizacijama te građanima da se prijave na edukaciju i osposobljavanje.

Poziv se upućuje sukladno ugovornim obvezama i potrebama projekta.

Cilj edukacije i osposobljavanja je povećanje spremnosti i brža reakcija organizacija i pojedinaca te smanjenje mogućnosti nastanka šteta uslijed poplava na području Grada Gline.

Aktivnosti u okviru edukacije i osposobljavanja obuhvaćaju provedbu teorijskog i praktičnog dijela pri čemu će polaznici biti upoznati s uzrocima i opasnostima od poplava, poduzimanjem mjera zaštite te uporabom priručnih i najčešćih sredstava za zaštitu od poplava.

Sudjelovanjem na edukaciji i osposobljavanju polaznici će usvojiti potrebna znanja i vještine potrebne za uspješnu preventivnu zaštitu i brzu reakciju korištenjem priručnih i najčešćih sredstava u slučaju poplave.

Edukacija će se održati u prostorijama DVD-a Glina u Glini, Frankopanska 22, u slijedeće termine:

Ponedjeljak, 26.11.2018. u 14 sati,

Petak, 30.11.2018. u 15 sati i

Petak, 07.12.2018. u 12 sati,

u trajanju od po 2 nastavna sata.

Zadržavamo pravo izmjene termina ovisno o broju i mogućnostima polaznika.

Prijava polaznika:

e-pošta: dvd.glina@gmail.com

telefon: 098 929 9646 i 099 22 33 400