Gradonačelnik na konferenciji o greenfield investicijama Gradonačelnik na konferenciji o greenfield investicijama
Gradonačelnik Stjepan Kostanjević sudjeluje na konferenciji ‘Greenfield investicije – kako snovi postaju stvarnost’ u Medulinu. Konferencija u organizaciji Lidera i Centra za razvoj i... Gradonačelnik na konferenciji o greenfield investicijama

Gradonačelnik Stjepan Kostanjević sudjeluje na konferenciji ‘Greenfield investicije – kako snovi postaju stvarnost’ u Medulinu.

Konferencija u organizaciji Lidera i Centra za razvoj i upravljanje (CIRU) okupila je na panel-diskusijama i izlaganjima u Arenaturistovu hotelu Park Plaza Belvedere poduzetnike te javne dužnosnike i stručnjake koji bi im svojim angažmanom, odnosno korisnim savjetima mogli pomoći u realizaciji projekata tog najpoželjnijeg i najzahtjevnijeg oblika ulaganja.

U dva dana trajanja konferencija će donijeti prikaz uloge greenfied ulaganja u razvoju gospodarstva kao i prijedlog rješenja kako prevladati zapreke i potaknuti novi investicijski ciklus. Konferencija će izgraditi mostove između relevantnih činitelja, doprinijeti unapređenju institucijskog okvira i potaknuti na dijalog kako bi se prevladali problemi i izgradile strateške smjernice.