Grad Glina želi obnoviti infrastrukturu u svim naseljima koja obuhvaća grad Glina, a koja je uništena tijekom Domovinskog rata, kako bi svima osigurali što bolji i kvalitetniji životni standard, pogotovo onima najmlađima. Stoga ćemo u sljedećem razdoblju i dalje ulagati u razvoj infrastrukture koja je preduvjet razvoja nekoga mjesta.

Prošle godine sveukupna investicija za održavanje i rekonstrukciju cesta iznosila je 5.5 milijuna kuna. Unatoč poteškoćama s kojima se susrećemo te zbog velike dužine cesta od 620 km koje se nalaze na području grada Gline, prošle godine smo uspjeli urediti velik broj ulica:

Pilansku, Hrvatske bratske zajednice, Hrvatskog proljeća, Domobransku, Matice hrvatske, Ogranak I i II, Dragovoljaca Domovinskog rata, Klanac, Lanište, Mlinarsku, Zabašće, Bajersku, Franje Žužeka te parkiralište kod starog katoličkog groblja u Glini. Zatim ceste u Joševici, Dolnjakima, Velikoj i Maloj Solini, Hađeru, Bučici, Majskim Poljanama. Pomogli smo i Županijskoj upravi za ceste te smo zajedno asfaltirali ceste u naseljima Gređani, Desni Degoj, Zaloj, Ravno Rašće, Šatornja, Hađer-Donje Jame.

I ove ćemo godine uložiti značajna sredstva u vrijednosti više od 4 milijuna kn, a krenuli smo s rekonstrukcijom cesta u gradu, zatim odvojak Mlinarske, cesta Šatornja-Pariz, parkiralište te put prema crkvi i pastoralnom centru u Viduševcu. Na natječaj fondova EU prijavili smo uređenje Ulice kralja Tomislava, a u planu je i uređenje Šemerčeve i ostalih ulica u Glini i u ostalim naseljima.

Fotogalerija FB