Kako bi ubrzali raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem Agencija za poljoprivredno zemljište organizira informativnu kampanju o provedbi Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 39/13) i pripadajućih podzakonskih akata i Uredbe o obrascu i načinu vrednovanja Gospodarskog programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske („Narodne novine“, broj  66/13).

Djelatnici Agencije za poljoprivredno zemljište održat će prezentaciju  za poljoprivrednike i predstaviti sve novosti  Zakona o poljoprivrednom zemljištu te procedure za njegovu provedbu.

Stoga Vas pozivamo na prezentaciju koja će se održati u Sisačko-moslavačkoj   županiji u  petak, 6. rujna 2013. u 13 sati, u Sisku, u hotelu Panonija, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

S poštovanjem,

RAVNATELJICA

dr. sc. Smiljana Goreta Ban
[button color=”light” icon=”download” link=”https://www.grad-glina.hr/wp-content/uploads/2013/08/APZ_Obavijest-poljoprivrednicima_SMZ.pdf” target=”_blank”]Poziv poljoprivrednicima na prezentaciju o provedbi Zakona o poljoprivrednom zemljištu[/button]