Novi strojevi za zimsku službu glinskog Komunalca Novi strojevi za zimsku službu glinskog Komunalca
Zimska služba glinskog Komunalca jučer je dobila dva nova stroja koji će olakšati bolje zimske uvjete na prometnicama Gline i okolice. Radi se o  traktorskom rotacijskom... Novi strojevi za zimsku službu glinskog Komunalca

Zimska služba glinskog Komunalca jučer je dobila dva nova stroja koji će olakšati bolje zimske uvjete na prometnicama Gline i okolice. Radi se o  traktorskom rotacijskom posipaču i ralici, koju je sufinancirao Grad Glina, u vrijednosti od 90.000 kuna.

Na primopredaji, direktorica Komunalca Suzana Piškor, izjavila je da zimska služba raspolaže s 5 strojeva za čišćenje snijega s prometnica, a uskoro bi trebao stići i još jedan stroj za čišćenje snijega s nogostupa, s kojim do sada nismo raspolagali.

Na primopredaji bio je je i glinski gradonačelnik Stjepan Kostanjević, koji je rekao da je sufinanciranje ove opreme samo nastavak sustavne brige Grada Gline za poduzeća u gradskom vlasništvu te za djelatnike koji u njima rade, a na zadovoljstvo stanovnika našega Grada.

Istaknuo je kako je do sad glinske ulice održavao vanjski suradnik, a mi smo donijeli odluku da to radi naš Komunalac, da što više naših ljudi ovdje radi i zaradi za plaću, kako bi mogli što više ulagati u infrastrukturu.