Četiri regionalne zaklade – partneri Nacionalne zaklade u provedbi  Programa decentralizacije financijskih podrški razvoju civilnoga društva, raspisale su danas natječaj za građanske akcije “Naš doprinos zajednici”.

Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz  udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i  drugi) registrirane u RH u kojima se aktivnosti pokreću od strane same  organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koja  djeluju u toj organizaciji/instituciji. Od ove godine na natječaj se  ne mogu prijavljivati mjesni odbori.

Visina financijske podrške je do 13.000,00 Kn.
Rok za prijavu na natječaj je 15. svibnja 2014. godine.

Sredstva koja će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava  Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno  “Decentraliziranom modelu financiranja razvoja civilnog društva.u  Republici Hrvatskoj”.

Cjelovit tekst natječaja kao i natječajna dokumentacija dostupni su na  mrežnim stranicama regionalnih zaklada: Zamah iz Zagreba, Slagalica iz  Osijeka, Kajo Dadić iz Splita, Zaklada za poticanje partnerstva i  razvoja civilnog društva iz Pule.

 

http://lag-zrinskagora-turopolje.hr/
http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/natjecaji/otvoreni-natjecaji/natjecaj-za-gradanske-akcije-15042014.html