Za psihološku i socijalnu pomoć braniteljima 60.000 kuna Za psihološku i socijalnu pomoć braniteljima 60.000 kuna
Za psihološko i socijalno osnaživanje branitelja, Udruzi hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Sisačko-moslavačke županije odobreno je 60.000,00 kuna. Sredstva su ostvarena za... Za psihološku i socijalnu pomoć braniteljima 60.000 kuna

Za psihološko i socijalno osnaživanje branitelja, Udruzi hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Sisačko-moslavačke županije odobreno je 60.000,00 kuna.

Sredstva su ostvarena za projekt “U potrazi za zdravljem” u sklopu natječaja Psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja, hrvatskih branitelja s invaliditetom, HRVI, stradalnika i članova obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Cilj projekta je olakšati život hrvatskim braniteljima kroz terapije, edukacije, kampove te prijevoz oboljelih na liječenja. Projekt je osmišljen kroz suradnju UHBL PTSP SMŽ i Agencije za razvoj Grad Gline koja je izradila projektnu prijavu i pripremila popratnu dokumentaciju.