U prigodi Dana državnosti, 25.lipnja, gradonačelnik Milan Bakšić uputio je građankama i građanima Grada Gline čestitku U prigodi Dana državnosti, 25.lipnja, gradonačelnik Milan Bakšić uputio je građankama i građanima Grada Gline čestitku
Poštovane sugrađanke, dragi sugrađani, 25. lipnja proslavit ćemo rođendan Lijepe Naše i prisjetiti se povijesnog događaja kada je prije 23 godine Hrvatski sabor donio... U prigodi Dana državnosti, 25.lipnja, gradonačelnik Milan Bakšić uputio je građankama i građanima Grada Gline čestitku

Poštovane sugrađanke, dragi sugrađani,

25. lipnja proslavit ćemo rođendan Lijepe Naše i prisjetiti se povijesnog događaja kada je prije 23 godine Hrvatski sabor donio Ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske.

Prigoda je to da odamo dužnu počast svima koji su položili svoje živote za Hrvatsku i iskažemo poštovanje i zahvalnost svima koji su se borili za slobodu naše Domovine.

Na nama je da Je čuvamo, volimo i svi zajedno se zalažemo za ostvarenje napretka i stvaranju ljepše budućnosti za sve njezine građane.

ČESTITAM VAM DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE!

Nema komentara za sada.

Budite prvi koji će ostaviti komentar ispod.