U dva dana Gradu Glini više od dva milijuna kuna U dva dana Gradu Glini više od dva milijuna kuna
Odlične vijesti za Glinu i Glinjane. U samo dva dana Grad Glina dobio više od dva milijuna kuna. Prvo je u petak, 10. svibnja... U dva dana Gradu Glini više od dva milijuna kuna

Odlične vijesti za Glinu i Glinjane. U samo dva dana Grad Glina dobio više od dva milijuna kuna. Prvo je u petak, 10. svibnja 2013., iz Ministarstva regionalnog razvoja i europskih integracija stigla obavijest da je Gradu odobreno 623.000,00 kuna za nastavak radova na uređenju Dječjeg vrtića Bubamara. Ugovor o korištenju dobivenog novca za unutarnje uređenje DV Bubamara gradonačelnik Milan Bakšić potpisao je u četvrtak, 16. svibnja 2013. godine.

Ugovor o korištenju dobivenog novca za unutarnje uređenje DV Bubamara

A onda, potpuno neočekivano, u subotu stiže gotovo senzacionalna odluka. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost odobrio je Gradu 1.400.000,00 kuna  bespovratnih sredstava za istraživanje geotermalnih voda na glinskome području, sjeverozapadno u predjelu Bučice, Desnog Degoja i Taborišta, a sjeveroistočno u Kihalcu, Glinskom Novom Selu i Marinbrodu. Projekt je ocijenjen najvišim mogućim ocjenama, u 2013. godini Grad će dobiti 560.000,00 kuna, a u 2014. godini 840.000,00.

istraživanje geotermalnih voda na glinskome području

Nema komentara za sada.

Budite prvi koji će ostaviti komentar ispod.