Svaki dan aktivnosti za osobe starije od 60 godine Svaki dan aktivnosti za osobe starije od 60 godine
Gradskom društvu Crvenog križa Glina Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je projekt ”Kud sa sobom preko dana”. Provedbom projekta svakodnevno... Svaki dan aktivnosti za osobe starije od 60 godine

Gradskom društvu Crvenog križa Glina Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je projekt ”Kud sa sobom preko dana”. Provedbom projekta svakodnevno će biti organizirane aktivnosti namijenjene osobama starijim od 60 godina.

Na provedbi će biti zaposlena jedna osoba, a partneri i izvoditelji aktivnosti su Kulturno umjetnička udruga Viduševac, Centar za socijalnu skrb Glina, Udruga za obrazovanje, kulturu i razvoj civilnog društva “Lutum”, Kulturno umjetnička udruga Treća sreća, dok su suradnici Interpretacijski centar baštine Banovine i Udruga gljivara Kraljevka.

Projektne aktivnosti obuhvatit će pravna savjetovanja, umjetničke radionice, izrade rukotvorina, pjevački zbor, radionice o zdravim životnim navikama, tjelovježbu, te natjecanja u društvenim igrama, koncerte i izložbe. Projekt za natječaj ”Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba” izradila je Agencija za razvoj Grada Gline.