Prvi Božićni sajam u Gradu Glini od 16. do 23. prosinca 2013.g.

 

Prvi Božićni sajam u Glini

 

Od 16. do 23. prosinca 2013.  Ulica S. i A. Radića, Glina (Glinsko korzo)

Grad Glina će ove godine u centru grada po prvi puta održati Božićni sajam. Božićni sajam je mjesto na kojemu u predblagdanskom okruženju želimo okupiti sve naše poslovne partnere  poduzetnike, institucije, udruge i pojedince da zajednički našim sugrađanima omogućimo zanimljivo druženje u veselom blagdanskom raspoloženju te da im ponudimo božićni program darova, ukrasa i sl. proizvoda.

Pozivamo sve pravne i  fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe (osim pirotehničkih sredstava), a koje imaju u svom asortimanu ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, prehrambene proizvode, ali i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na manifestaciji, odnosno Božićnom sajmu.

Sudjelovanje na Božićnom sajmu i korištenje štandova je besplatno. Izlagače se zamoljava da vode računa o obvezi ishođenja potrebnih dozvola/rješenja sukladno pojedinoj djelatnosti, sve da bi se postigla zaštita zdravlja potrošača provođenjem relevantnih propisa o sigurnosti hrane, kao i poštivanje svih zakonskih odredbi vezanih za povremeno/privremeno trgovanje.  Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti na

044/551-620 (Maja) ili 044/551-628 (Marina) ili na e-mail adresu

maja.stimec@grad-glina.hr. Prijave će biti zaprimane do 08.12.2013.

maja2