Grad Glina će i ove godine u centru grada održati Božićni sajam.

Božićni sajam je mjesto na kojemu u  predblagdanskom okruženju želimo okupiti sve naše poslovne partnere  poduzetnike, institucije, udruge i pojedince da zajednički našim sugrađanima omogućimo zanimljivo druženje u veselom blagdanskom raspoloženju te da im ponudimo božićni program darova, ukrasa i sl. proizvoda.

Pozivamo sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe (osim pirotehničkih sredstava), a koje imaju u svom asortimanu ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, prehrambene proizvode, ali i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na manifestaciji, odnosno Božićnom sajmu.

Izlagače se zamoljava da vode računa o obvezi ishođenja potrebnih dozvola/rješenja sukladno pojedinoj djelatnosti, sve da bi se postigla zaštita zdravlja potrošača provođenjem važećih propisa o sigurnosti hrane, kao i poštivanje svih zakonskih odredbi vezanih za povremeno/privremeno trgovanje.

Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti na:

Tel:

  • 044/551-619   (Mijo Davidović)
  • 044/551-617   (Andreja Herek)
  • 091/604-8501 (Maja Štimec)

E-mail:  gospodarstvo@grad-glina.hr

Prijave se zaprimaju do 10.12.2015.godine.