Pokazni koncert povodom osnivanja glazbene škole Pokazni koncert povodom osnivanja glazbene škole
Dragi učenici i roditelji, u petak, 19. travnja 2013. g. u 12 sati u novouređenoj kino i koncertnoj dvorani Hrvatskog doma održat će se... Pokazni koncert povodom osnivanja glazbene škole

Dragi učenici i roditelji,

u petak, 19. travnja 2013. g. u 12 sati u novouređenoj kino i koncertnoj dvorani Hrvatskog doma održat će se koncert za učenike od prvog (1.) do trećeg (3.) razreda osnovne škole. Koncert je plod inicijative Grada Gline, Osnovne škole Glina, našeg majstora violine svjetskog glasa gospodina Gorana Končara te gospodina Josipa Vrbanca ravnatelja Glazbene škole Pavla Markovca koji su temeljem broja zainteresirane djece i roditelja kao i svijetlom tradicijom kulture u Gradu Glini odlučili osnovati glazbenu školu.

Sam koncert je koncipiran tako da budu zastupljena sva glazbala osnovne glazbene škole s učenicima – solisti, komorni ansambl i orkestar. U sklopu te prve u nizu jednosatne priredbe, zainteresirani učenici i roditelji će se moći pobliže upoznati s instrumentarijem, pedagogijom učenja i izvedbe kao i još nekim specifičnostima glazbene umjetnosti.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”3668″]

Nema komentara za sada.

Budite prvi koji će ostaviti komentar ispod.