Gradonačelnik Grada Gline, Stjepan Kostanjević zahvalio se direktoru tvrtke HiPP Croatia d.o.o., gosp. Darku Baljku, na pismu zahvale na profesionalnom pristupu i brzom rješavanju problematike zbrinjavanja azbestnog otpada te na povjerenju koje tvrtka Hipp ima prema Gradu Glini i Sisačko-moslavačkoj županiji.

Pismo zahvale prenosimo u cijelosti:

“Dopustite mi da se u ime zaposlenika društva HiPP Croatia d.o.o. kao i u svoje osobno ime zahvalim na profesionalnom pristupu i brzom rješavanju problematike zbrinjavanja opasnog – azbestnog otpada.
Izrazito mi je drago da ste, kao odgovorni čelnici grada i županije, na samom začetku donošenja odluke o zbrinjavanju azbestnog otpada uvidjeli možebitne štetne posljedice, te ste odmah pristupili njihovom rješavanju. lstičem kako ste na ovaj način, svojim odgovornim postupcima, pokazali brigu i razumijevanje za interese lokalne zajednice, na čemu vam ponovno iskreno zahvaljujem.
Svjestan sam činjenice da ponekad, radi nerazumijevanja složenih administrativnih procedura, u javnosti nastaju nepotpuna ili pogrešna tumačenja, međutim, kako bi zaobišli takve prepreke, ovim putem iskazujem spremnost za suradnjom i otvorenost za dijalogom po bilo kojem pitanju”.

HiPP Croatia d.o.o.
direktor
Darko Baljak, dipl.in

Pismo zahvale tvrtke Hipp Croatia