Otvoreni radovi na izgradnji školske sportske dvorane u Glini. Otvoreni radovi na izgradnji školske sportske dvorane u Glini.
U utorak, 16. listopada 2012.g. otvoreni su radovi na izgradnji školske sportske dvorane u Glini. U nazočnosti gradonačelnika Grada Gline g. Milana... Otvoreni radovi na izgradnji školske sportske dvorane u Glini.

[jwplayer mediaid=”2073″]

U utorak, 16. listopada 2012.g. otvoreni su radovi na izgradnji školske sportske dvorane u Glini. U nazočnosti gradonačelnika Grada Gline g. Milana Bakšića, zamjenice gradonačelnika gđe. Diane Mužić, zamjenika gradonačelnika g. Đure Stojića, ravnatelja Osnovne škole Glina i gradskog vijećnika g. Milana Davidovića, te potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Gline g. Stjepana Tonkovića radove je započeo izvođač „Građevinarstvo“, vlasnik Mijo Stipić iz Svetog Ivana Zeline. Otvaranju radova bila je nazočna i predstavnica tvrtke „IvNe građevina“ iz Zagreba koja će obavljati stručni nadzor po sklopljenom ugovoru. Ukupna cijena radova po ugovoru iznosi 15.628.621,94 kn. Rok završetka radova je 12 mjeseci.

Nema komentara za sada.

Budite prvi koji će ostaviti komentar ispod.