Gradonačelnik Stjepan Kostanjević, predsjednik Gradskog vijeća Željko Šešerin i zamjenik gradonačelnik Dario Žinić, zajedno sa županom SMŽ Ivom Žinićem, ravnateljicama, ravnateljima, direktoricama i direktorima gradskih i županijskih ustanova i poduzeća sudjelovali su na svečanom programu obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba. Obilježavanje je održano u Domu za starije osobe Glina u ponedjeljak, 1. listopada 2018. g. gdje je sve prisutne pozdravila ravnateljica Doma za starije Renata Tominović-Ceković.

Tom prilikom Grad Glina je donirao 10.000,00 kuna za izgradnju vrtne sjenice. Ovom donacijom smo pomogli izgradnju sjenice, a imamo i daljnje planove i nadamo se da ćemo iduće godine uložiti još i više, ne samo u ovaj dom i njihove aktivnosti, već i u sve ostale aktivnosti u našem gradu“, izjavio je gradonačelnik.

U prigodnom su programu sudjelovali učenici Srednje škole Glina, korisnici Doma, a održan je i turnir u visećoj kuglani, u kojem su sudjelovali djelatnici Gradske uprave, učenici Srednje škole Glina te korisnici i zaposlenici Doma.