Obilježavanju Dana Sisačko-moslavačke županije koji se svake godine slavi na dan rođenja Antuna i Stjepana Radića, 11. lipnja, nazočili su gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević te njegova zamjenica Sanja Štingl Vlašić u Domu INA Rafinerije nafte u Sisku.

Župan Ivo Žinić je s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i zamjenicima župana Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem sudjelovao u programu Svečane sjednice Županijske skupštine, na kojoj su se nazočnima obratili i osobni izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Mate Granić, Antun Vidaković saborski zastupnik i izaslanik predsjednika sabora Željka Reinera, zastupnica u europskom parlamentu Marijana Petir te zamjenik ministra poljoprivrede Tugomir Majdak.

U ovoj su prigodi dodijeljene i nagrade Sisačko-moslavačke županije, a među osvajačima nagrada našla se i tvrtka Vivera d.o.o te ponos Grada Gline, Glinske banice.

„Čestitao bih ovom prilikom svim građankama i građanima Sisačko-moslavačke županije ovaj dan, Dan županije. Također koristim priliku kako bi čestitao svim ovogodišnjim dobitnicima nagrada, a posebno tvrtki Vivera d.o.o koja je važan gospodarski subjekt Grada Gline te našim mažoretkinjama Glinskim banicama koje svojim uspjesima ne promiču samo Grad Glinu nego i cijelu Sisačko-moslavačku županiju te su ponos Grada Gline,” poručio je ovom prigodom gradonačelnik Kostanjević.