Povodom blagdana Svih Svetih, 28.10.2016. godine organizirano je paljenje lampiona u organizaciji Ureda državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji, u suradnji s Gradom Glina i udrugama proizašlim iz Domovinskog rata na ukopnim mjestima smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s područja Grada Gline:

  1. Delegacija sastavljena od predstavnika Grada Gline i Udruge hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata obišli su groblja u Velikoj Buni, Vukovini, Velikoj Gorici i Zagrebu – Miroševac i Mirogoj.
  2. Delegacija predstavnika Ureda državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji i Udruge udovica smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata obišli su groblja u Glini i naseljima: Maja, Skela, Gornji Viduševac, Gornja Bučica i Dvorišće.
  3. Delegacija predstavnika sastavljena od člana Povjerenstva za branitelje Grada Gline, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije SMŽ Ogranak Glina i Ureda državne uprave, obišli su groblja u naseljima: Novo Selo Glinsko, Žažina, Brkiševina, Pokupsko, Zaloj i Mala Solina.
  4. Na groblju Viktorovac u Sisku u Aleji poginulih branitelja lampione su zapalili predstavnici Ureda državne uprave i Policijske uprave SMŽ.

Lampioni su paljeni i na spomen obilježjima masovnih grobnica u Glini: Novo groblje i Pogledić brdo, Gornjem Viduševcu, Velikoj Solini, Gornjoj Bučici, Gornjem Taborištu i Novom Selu Glinskom te kod centralnog križa svakog navedenog groblja.