Povodom blagdana Svih Svetih, u ime Ministarstva branitelja i međugeneracijske solidarnosti Ured državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji-Služba za društvene djelatnosti i imovinsko pravne poslove-Ispostava Glina, u suradnji s Gradom Glina, Policijskom postajom Glina i Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, u  utorak, 30. listopada 2012.godine zapalit će svijeće na ukopnim mjestima smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s područja Grada Gline neovisno o mjestu ukopa i na spomen obilježjima masovnih grobnica stradalnika Domovinskog rata na području Grada Gline te kod centralnog križa na grobljima koja se obilaze.

Na sam blagdan Svih Svetih u četvrtak, 01.studenog 2012.godine u 10,30 sati  ispred Središnjeg križa na mjestu srušene katoličke crkve u Glini delegacija Grada Gline položit će vijenac i zapaliti svijeću za sve stradalnike  Domovinskog rata.

Pozivamo sve Udruge proizašle iz Domovinskog rata i građane Grada Gline da se pridruže polaganju vijenaca i paljenju svijeća.

U 11,00 sati u župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka služit će se Sveta misa.