Srednja škola Glina obavještava učenike i roditelje učenika osmih razreda svih osnovnih škola u okruženju kako se Srednjoj školi Glina temeljem rješenja Ministarstva znanosti i obrazovanja odobrava početak izvođenja programa obrazovanja za zanimanje drvodjeljski tehničar – dizajner u obrazovnom sektoru Šumarstvo, prerada i obrada drva.

OBAVIJEST

Obavještavamo učenike i roditelje učenika osmih razreda svih osnovnih škola u okruženju kako se Srednjoj školi Glina temeljem rješenja Ministarstva znanosti i obrazovanja odobrava početak izvođenja programa obrazovanja za zanimanje drvodjeljski tehničar – dizajner  u obrazovnom sektoru Šumarstvo, prerada i obrada drva. Škola je dobila podršku Sisačko-moslavačke županije, Grada Gline te Drvnog centra Glina koji će osigurati izdvojeni prostor i opremu za izvođenje praktične nastave, najboljim učenicima stipendije te zaposlenje nakon srednjoškolskog obrazovanja.  Sukladno Odluci o upisu učenika u I. razrede srednjih škola, dana 10. srpnja 2017. godine u 12:00 sati zaključava se mogućnost odabira programa i škola učenicima,  a sve do tada moguće je mijenjati programe i prioritete obrazovanja.

Pozivamo sve zainteresirane učenike koji svoju budućnost pronalaze u zanimanju drvodjeljskog tehničara – dizajnera te koji su voljni naučiti kako samostalno oblikovati, projektirati, konstruirati i dizajnirati proizvode od drva i drvnih materijala na najmodernijim CNC strojevima i uređajima, računalnim i aplikativnim programima te razvijati svoju kreativnost i ideje u opremanju interijera da za svoj prvi izbor od školske godine 2017. / 2018. odaberu upravo Srednju školu Glina.

Više na: program drvodjeljski tehničar-dizajner