Nastavljaju se radovi na asfaltiranju cesta Nastavljaju se radovi na asfaltiranju cesta
Radovi na asfaltiranju cesta na području Gline se nastavljaju. Ovaj vikend završeno je asfaltiranje dionice Brioni-Gređani. Premda još ostaju završni radovi na uređenju prometne signalizacije,... Nastavljaju se radovi na asfaltiranju cesta

Radovi na asfaltiranju cesta na području Gline se nastavljaju. Ovaj vikend završeno je asfaltiranje dionice Brioni-Gređani. Premda još ostaju završni radovi na uređenju prometne signalizacije, mještani su u zahvalu počastili sve prisutne i zahvalili se županu Sisačko-moslavačke županije, Ivi Žiniću, gradonačelniku Grada Gline, Stjepanu Kostanjeviću te načelniku Općine Topusko, Vladi Muži.

Podsjećamo, Sporazum o sufinanciranju izvanrednog održavanja, točnije asfaltiranja makadamskog kolnika, županijskih i lokalnih cesta na području Gline i Topuskog, ranije su potpisali ravnatelj Županijske uprave za ceste Stipo Šapina, glinski gradonačelnik i načelnik Općine Topusko.

Važno je istaknuti kako je u proračunu Grada Gline za modernizaciju lokalnih i županijskih cesta na području Gline osigurano milijun i 280 tisuća kuna.