Grad Glina s gospodarstvenicima i stručnjacima nastavlja izradu Strateškog plana razvoja Grada Gline. Jedan je to od važnih dokumenata na kojem će se temeljiti gospodarski i društveni razvoj Grada.

Kao aktivni sudionici i najvažniji dionici procesa razvoja Gline, u izradu Strateškog plana uključeni su i brojni poslovni subjekti s područja Grada, a njihovi predstavnici su se okupili u petak 30. lipnja u zgradi Gradske uprave kako bi prenijeli svoju percepciju poslovnog sektora čelnicima Grada i stručnjacima koji rade na razvojnoj strategiji.

Tom prilikom, zamjenica gradonačelnika Grada Gline, dr. Sanja Štingl Vlašić, ukazala je da će nakon izrade ove strategije Grad Glina još aktivnije rješavati problem infrastrukture (ceste, voda i kanalizacija) kako bi novi gospodarstvenici imali bolje uvjete te tako imali pozitivne prihode. Zamjenica je dodala kako težimo prema omogućavanju što kvalitetnijeg rada i poslovanja na području Gline, izrazivši zadovoljstvo jer na izradi strategije rade kompetentni stručnjaci, prof. dr. sc. Vladimir Čavrak i Alan Đozić Consalting.