Jučer su nastavljeni radovi na izgradnji športske dvorane, kojom prilikom je najprije održan radni sastanak u Gradskoj upravi, nakon kojeg su gradonačelnik Stjepan Kostanjević sa suradnicima, izvođačem radova te nadzorom i ravnateljem Osnovne škole Glina, Milanom Davidovićem, obišli dvoranu.

U projektu je predviđeno igralište dimenzije 46 sa 48 metara namijenjeno za sve dvoranske sportove, s 256 sjedišta te uređeni okoliš s parkirnim mjestima.

Podsjećamo da su Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Grad Glina i tvrtka Suhomont d.o.o. iz Vinkovaca potpisali Ugovor o javnim radovima za izvođenje dovršetka radova na izgradnji športske dvorane u Glini.

Što se tiče samog izvedbenog projekta, gradonačelnik je izjavio da nema velikih odstupanja, ali imamo nešto manje financijskih sredstava za dovršenje koje neće znatno utjecati na konačni izgled i opremljenost dvorane.

Rok izvođenja radova je šest mjeseci od otvaranja radova, a navedeni objekt po završetku radova služio bi i za razne sportske i rekreativne aktivnosti, ali i druge glazbene, zabavne i kulturne sadržaje.