Na međužupanijskom natjecanju prodavača prvo mjesto osvojila učenica Srednje škole Glina Na međužupanijskom natjecanju prodavača prvo mjesto osvojila učenica Srednje škole Glina
Na međužupanijskom natjecanju prodavača učenica Srednje škole Glina, Katarina Pecek osvojila je prvo mjesto. Na natjecanju su sudjelovali učenici iz Bjelovarsko-bilogorske, Karlovačke i Sisačko –... Na međužupanijskom natjecanju prodavača prvo mjesto osvojila učenica Srednje škole Glina

Na međužupanijskom natjecanju prodavača učenica Srednje škole Glina, Katarina Pecek osvojila je prvo mjesto. Na natjecanju su sudjelovali učenici iz Bjelovarsko-bilogorske, Karlovačke i Sisačko – moslavačke županije, Grada Zagreba i učenici Srednje škole Viktorovac Sisak, Ekonomske i turističke škole Daruvar, Srednje škole Novska te Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar. Osim Katarine, nagrade su osvojili Luka Sušanj, učenik Gimnazije Bernardina Frankopana iz Ogulina te Antonija Antić, učenica Trgovačke škole Zagreb.

Ravnateljica Marija Margušić-Novosel zahvalila se svim djelatnicima škole koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi natjecanja, članovima Međužupanijskog povjerenstva, mentorima, stručnoj službi škole, učenicima dramske i recitatorske skupine te Gradu Glini na financijskoj pomoći i ostalima na podršci i osiguravanju nagrada za natjecatelje. Na otvorenju natjecanja bio je i gradonačelnik Stjepan Kostanjević.

Njihovi mentori slobodno vrijeme iskoristili su za razgledavanje našega grada uz stručno vodstvo profesorice Tatjane Šimundić.