Na međužupanijskom natjecanju prodavača učenica Srednje škole Glina, Katarina Pecek osvojila je prvo mjesto. Na natjecanju su sudjelovali učenici iz Bjelovarsko-bilogorske, Karlovačke i Sisačko – moslavačke županije, Grada Zagreba i učenici Srednje škole Viktorovac Sisak, Ekonomske i turističke škole Daruvar, Srednje škole Novska te Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar. Osim Katarine, nagrade su osvojili Luka Sušanj, učenik Gimnazije Bernardina Frankopana iz Ogulina te Antonija Antić, učenica Trgovačke škole Zagreb.

Ravnateljica Marija Margušić-Novosel zahvalila se svim djelatnicima škole koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi natjecanja, članovima Međužupanijskog povjerenstva, mentorima, stručnoj službi škole, učenicima dramske i recitatorske skupine te Gradu Glini na financijskoj pomoći i ostalima na podršci i osiguravanju nagrada za natjecatelje. Na otvorenju natjecanja bio je i gradonačelnik Stjepan Kostanjević.

Njihovi mentori slobodno vrijeme iskoristili su za razgledavanje našega grada uz stručno vodstvo profesorice Tatjane Šimundić.