U Slunju je u subotu, 17. listopada 2015. godine održan međunarodni kickboxing turnir „Slunj Open 2015“ na kojem je sudjelovalo sedam natjecatelja Wushu kluba Kobra Glina. Na turniru je sudjelovalo 168 natjecatelja iz 24 kluba iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, među kojima su nastupili Josipa Antić, Andrej Jurković, Borna Klobučar, Fran Krizmanić, Monika Milatović, Iva Rukavina i Štefanija Rukavina.

Mlade „kobre“ vratile su se kući sa 6 osvojenih medalja u dvije discipline i različitim težinskim kategorijama. Josipa Antić u kategoriji starijih kadeta (+65kg), u disciplini lagani kontakt (light contact), osvojila je brončanu medalju, Borna Klobučar u kategoriji dječaka  (-28kg), u disciplini polu kontakt (point fighting), osvojio je brončanu medalju, Fran Krizmanić u kategoriji mlađih kadeta (+47kg), u disciplini polu kontat osvojio je srebro, Monika Milatović u kategoriji starijih kadetkinja (-60kg), u disciplini lagani kontakt osvojila je brončanu medalju, Iva Rukavina u kategoriji starijih kadetkinja (-60kg), u disciplini lagani kontakt osvojila je srebrnu medalju i Štefanija Rukavina u kategoriji djevojčica (-37kg), u disciplini polu kontakt također srebrnu medalju.

Važno je istaknuti da je ovo prvi nastup u kickboxingu ove mlade generacije natjecatelja, a nekima su to bile i prve službene borbe u životu. Glavni trener Zdenko Lipak izrazio je osobito zadovoljstvo zbog postignutih rezultatata te nastavlja s pripremama za sljedeće natjecanje koje će se održati 14. studenoga 2015. godine u Topuskom.

Instruktor kluba Igor i Ivica Klobučar kontuirano rade na fizičkoj pripremi natjecatelja.