U čast i spomen 21. obljetnice sjećanja na žrtve Vukovara pod geslom „Zajedno u ratu-zajedno u miru“ u organizaciji Moto klubova s Prevlake krenula je peta po redu karavana motociklista od Prevlake do Vukovara.

15.studenog u večernjim satima karavana motociklista zaustavila se kod Spomen obilježja u Gornjem Viduševcu. Karavanu su dočekali gradonačelnik Grada Gline Milan Bakšić, predsjednik Gradskog vijeća  Franjo Glušac, potpredsjednik Gradskog vijeća i predsjednik Povjerenstva za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata Grada Gline Stjepan Tonković, član Gradskog vijeća i član Povjerenstva za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata Grada Gline Milan Davidović, predsjednik HVIDR-e Glina Stjepan Kostanjević te delegacija UHVDR-a Glina.

Nakon što su zapalili svijeće kod Spomen obilježja i okrijepili se sudionici karavane nastavili su put sa krajnjim ciljem sudjelovanja u Koloni sjećanja do vukovarskog groblja te polaganja vijenaca na Ovčari u spomen na sve vukovarske žrtve.