11. Izvještajna skupština Udruge Jukinac održana je u prostorijama Udruge u četvrtak 23. veljače 2017. godine, na kojoj je prisustvovao gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević te direktor Agencije za razvoj Grada Gline, Marko Rukavina.

Nakon podnesenih izvješća o radu Udruge za prethodnu godinu i Plana rada za 2017., gradonačelnik Kostanjević pozdravio je sve nazočne i obratio se s nekoliko riječi. Rekao je da rad Udruge ide u dobrom smjeru te da na području grada djeluje puno udruga, ali da je Udruga Jukinac jedna od aktivnijih. Udruga je jedna od onih koja iza sebe ima vidljive rezultate, a posebno mu je drago što vidi da je u Udrugu uključeno dosta mladih. Na kraju je gradonačelnik članovima udruge obećao daljnju podršku i suradnju te se zahvalio na pozivu.

Direktor Razvojne agencije, Marko Rukavina, pozdravio je sve nazočne i zahvalio se na pozivu. Pohvalio je rad Udruge Jukinac, dobru međusobnu suradnju i naglasio kako je Udruga Jukinac priznata ne samo na području grada već i dalje, u Istri, gdje je sudjelovao na sastanku u Puli vezano za rad udruga s područja našega grada.