U prostorijama DVD-a Glina 25.4. 2017. održana je Izborna skupština Vatrogasne zajednice grada Gline, čiji su članovi potvrdili dosadašnje vodstvo, na čelu s predsjednikom Ivom Prajdićem.

Skupštini, održanoj u prostorijama DVD-a Glina, osim članica i članova 7 dobrovoljnih vatrogasnih društava (Gline, Viduševca, Novog Sela Glinskog, Malog Gradca, Šatornje, Gornjeg Taborišta i Bučice), a koja inače okuplja više od 400 vatrogasaca, nazočili su i predstavnici prijateljskih društava iz Petrinje, Novske, Kutine, Siska, Topuskog i Gvozda, predsjednik Vatrogasne zajednice SMŽ Mijo Brlečić, donatori i suradnici te gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević i župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić.

Gradonačelnik je istaknuo kako su dobrovoljna vatrogasna društva bitna za Grad Glinu, a zahvalio se i Vatrogasnoj zajednici SMŽ te Sisačko-moslavačkoj županiji na potpori jer grad Glinu čine 69 naselja na 543 km2, a to treba sve operativno pokriti. Do iduće obljetnice Vatrogasne zajednice grada Gline, nadamo se da ćemo uspjeti obnoviti i vozni park, te urediti vatrogasno spremište zaključio je gradonačelnik.