Nepunih mjesec dana nakon postizanja odličnih rezultata na međunarodnom kickboxing turniru „Slunj Open 2015“, borilački Wushu klub Kobra Glina ponovo upisuje zavidne pobjede na otvorenom kupu „Topusko 2015“.  Na kickboxing turniru održanom u subotu, 14. studenoga 2015. godine glinske „kobre“ osvojile su 8  medalja u konkurenciji 170 natjecatelja i 17 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Devet natjecatelja Wushu kluba Kobra Glina nastupilo je na otvorenom kupu u Topuskom, a osam ih se vratilo s medaljama što predstavlja izuzetan uspjeh za trenere i natjecatelje.
Tri zlatne medalje osvojili su Fran Krizmanić u kategoriji mlađih kadeta početnika (+47kg), u disciplini polu kontakt (point fighting), Sara Malović u kategoriji starijih kadetkinja (-46kg), u disciplini polu kontakt  i Monika Milatović u kategoriji mlađih kadetkinja početnica (+47kg), u disciplini polu kontakt. Srebrne medalje osvojili su Andrej Jurković u kategoriji starijih kadeta (+69kg), u disciplini lagani kontakt (light contact), Luka Malović u kategoriji mlađih kadeta početnika (+47kg), u disciplini polu kontakt i Štefanija Rukavina u kategoriji djevojčica početnica (+32kg), u disciplini polu kontakt.  Posljednja i  jednako važna odličja su dvije brončane medalje koje su osvojili Borna Klobučar u kategoriji dječaka početnika (-28kg), u disciplini polu kontakt i Jurica Žugaj u kategoriji mlađih kadeta početnika (+47kg), u disciplini polu kontakt.
Osobito priznanje organizatora kickboxing kupa „Topusko 2015“ dobio je Fran Krizmanić, koji je primio pehar za najboljeg natjecatelja među mlađim kadetima početnicima računajući sve težinske kategorije. Ovako dobri rezultati posljedica su ozbiljnog, stručnog i kontinuiranog rada glavnog trenera Zdenka Lipaka, predsjednika kluba Ivana Mikacinića te izuzetno angažiranih  instruktora Igora i Ivice Klobučara.