U prostorijama ŠRC “Banovac”, 16. svibnja 2012. g. u Glini, u sklopu Eurohercove akcije „20 darova za 20 godina“, a povodom obilježavanja 20 godina poslovanja, uručena je druga donacija od 20 planiranih čija ukupna vrijednost iznosi milijun kuna. Akcija je okrenuta prema mladima koji će danas sutra imati svoje obitelji, kao i onim najmlađim članovima s porukom kako ih, kao zajednica, svi moramo usmjeravati na njihovom životnom putu.

Donaciju u vrijednosti od 50.000 kuna za izgradnju vježbališta za mlade, predsjedniku “Zajednice športskih udruga Grada Gline”, g. Branimiru Jurinecu uručila je Božica Zlovolić, direktorica Euroherc osiguranja – Podružnica Sisak.

“Zajednica športskih udruga Grada Gline” uspješno djeluje dugi niz godina, potiče razvoj i bavljenje sportom kod djece i mladih. Okuplja preko 600 članova u nekoliko klubova – mažoretkinje, nogometni, košarkaški, odbojkaški, kung fu i atletski klub s odličnim sportskim uspjesima, a tu je i veoma uspješna Športska ribolovna udruga Glina koja potiče razvoj i bavljenje ovim zaboravljenim sportom.

“Izgradnja novog, modernijeg vježbališta za mlade pomoći će našim članovima u postizanju još boljih sportskih rezultata, omogućiti razvoj natjecateljskog i prijateljskog duha”, uz riječi zahvale istaknuo je g. Jurinec.

Program aktivnosti Euroherca predviđen je za 20 druženja diljem Lijepe naše. Akciju možete pratiti i na 20godina.euroherc.hr i budete li u prilici, svakako se pridružite.