Dječji vrtić Bubamara Glina sudjelovao je i ove godine na 11. olimpijskom festivalu dječjih vrtića Sisačko-moslavačke županije koji je održan 24.svibnja, 2012, godine u Petrinji. Sudjelovalo je 40 djece, 20 djevojčica i 20 dječaka koji su se natjecali u 5 natjecateljskih disciplina:mali nogomet, skok u dalj s mjesta, bacanje loptice u dalj, trčanje na 50 metara i štafeta 4×25 metara. Natjecatelji su bili izuzetno motivirani s motom:  «Kad se male ruke slože sve se može, sve se može», i naša Bubamara sreću nam je podarila i veliki uspjeh djeca su ostvarila.

Ponosimo se sa svim natjecateljima koji su sudjelovali, ali moramo istaknuti osvajačice medalja:

Zlatnu medalju u bacanju loptice osvojila je Antonia Bogović s rezultatom od 13,23m, i Brončanu medalju u bacanju loptice osvojila je Anja Bobeta s rezultatom od 12,77m.

Brončanu medalju trčanje na 50 metara osvojila je Ema Malović i

Brončanu medalju osvojile su djevojčice u malom nogometu; Marija Cestarić, Iva Marenković, Teuta Biškup, Mia Bojović, Ela Cerjak, Sandra Borota, Lana Arbutina, Ana Belčić, Ana Piškor, Nikolina Mikša.

Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli u priprema za sudjelovanje na 11. olimpijskom festivalu dječjih vrtića Sisačko-moslavačke županije, a posebno se zahvaljujemo roditeljima koji su prkosili crnim oblacima, vjetru i kiši i bodrili nas s tribina.

Sve Vas lijepo pozdravljamo uz stihove naše himne Dječjeg vrtića Bubamara

Bubamare, bubamare,
Raspjevane, razigrane
Glini gradu izvor sreće
I radosti pune vreće.