Proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana branitelja i Dana Grada Gline, ove godine uveličat će poznate Garavuše, Dražen Zečić, Psihomodo pop te Begini.

Četverodnevnu proslavu otvorit će Garavuše u četvrtak 4. kolovoza. Ove Slavonke njeguju tradicionalnu i popularnu glazbu iz svih krajeva Lijepe naše, klasična djela i instrumentale. Snimile su 30-ak autorskih pjesama, a 2009. objavile su prvi nosač zvuka pod nazivom Uspomena. Nastupale su na raznim festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Drugi dan, u petak 5. kolovoza, nastupit će Dražen Zečić  koji je osvojio srca mnogobrojne publike i koja vjerno dolazi na svaki njegov koncert. Upravo zbog odlične prodaje svojih albuma Dražen Zečić već dugo slovi kao jedan od najprodavanijih izvođača.

U subotu, 6. kolovoza, zabavit će nas Psihomodo pop koji svoj glazbeni izričaj grade na čvrstim post punk rock temeljima, a od samih početaka im je bila važna odrednica, žestoki i uvjerljivi koncertni nastupi. Dođite i poslušajte Donu.

Zadnji dan proslave, u nedjelju 7. kolovoza, nastupit će tamburaški sastav Begini koji će nas zabavljati svojim dobro poznatim hitovima.