Božićni sajam u Glini ! ( poziv za pravne i fizičke osobe koje žele sudjelovati sa svojim proizvodima na manifestaciji )

Od 17. do 24. prosinca 2014.  Ulica S. i A. Radića, Glina (Glinsko korzo)

Grad Glina će i ove godine u centru grada održati Božićni sajam. Božićni sajam je mjesto na kojemu u  predblagdanskom okruženju želimo okupiti sve naše poslovne partnere  poduzetnike, institucije, udruge i pojedince da zajednički našim sugrađanima omogućimo zanimljivo druženje u veselom blagdanskom raspoloženju te da im ponudimo božićni program darova, ukrasa i sl. proizvoda.

Pozivamo sve pravne i  fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe (osim pirotehničkih sredstava), a koje imaju u svom asortimanu ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, prehrambene proizvode, ali i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na manifestaciji, odnosno Božićnom sajmu.

Sudjelovanje na Božićnom sajmu i korištenje štandova je besplatno. Izlagače se zamoljava da vode računa o obvezi ishođenja potrebnih dozvola/rješenja sukladno pojedinoj djelatnosti, sve da bi se postigla zaštita zdravlja potrošača provođenjem relevantnih propisa o sigurnosti hrane, kao i poštivanje svih zakonskih odredbi vezanih za povremeno/privremeno trgovanje.

Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti na:

Tel: 044/551-619 ( Mijo Davidović)
E-mail:  gospodarstvo@grad-glina.hr
GSM:     091/604-8501 ( Maja Štimec )
Prijave će biti zaprimane do 12.12.2014!