Povodom Božićnih i novogodišnjih blagdana Grad Glina je organizirao prigodni domjenak koji je održan  17. 12.2018. g. u predvorju Hrvatskog doma u Glini.

Gradonačelnik Stjepan Kostanjević zahvalio se svim vijećnicima koji su ga podržali tako što su izglasali proračun od 67,6 milijuna kuna. U donošenju proračuna težište je stavljeno na razvoj, odnosno na stvaranje predispozicija za razvoj gospodarstva, održavanjem, uređenjem te gradnjom komunalne i ostale infrastrukture. Također, gradonačelnik je istaknuo obilježavanje  27. godišnjice početka oružanog otpora srpskom agresoru u Domovinskom ratu, obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana Grada Gline koje je ove godine svojim glazbenim nastupom uveličao Marko Perković Thompson, kao i dolazak predsjednice RH, Kolinde Grabar-Kitarović u posjet Gradu Glini te svečano otkrivanje Spomen ploče s imenima poginulih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata.

Svima okupljenima obratio se predsjednik Gradskog vijeća Grada Gline, Željko Šešerin te zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak, koji je u ime župana Ive Žinića pozdravio sve prisutne i zaželio im sve najbolje povodom nadolazećih blagdana.

Foto: www.smz.hr