Gradonačelnik Stjepan Kostanjević sa suradnicima posjetio je sudionike Dana zamijenjenih uloga u Srednjoj školi Glina, koji se održava deseti put. Sve je krenulo 2008. godine, a do sad je u ovom projektu sudjelovalo oko 600 srednjoškolaca. Ove godine se uključilo 60 sudionika, a pripreme su trajale mjesec dana. Na projektu su sudjelovali Udruga Iks iz Petrinje te učenici Tehničke škole iz Siska.

Kako posao nastavnika, vodstva škole te tehničkih službi nije lagan, mogli su se uvjeriti učenici, a nastavnici da nije lagan ni posao učenika, izjavila je ravnateljica Srednje škole, Marija Margušić-Novosel. Ravnateljica se zahvalila i gradonačelniku i Gradu Glini na financijskoj pomoći kojom im uvelike pomaže da bi nastava bila kvalitetnija.

U svom obraćanju sudionicima i bivšim zamjenskim ravnateljima, gradonačelnik se zahvalio svima na pripremi ovog velikog i sada već tradicionalnog projekta, te najavio da će i ove godine Grad Glina pomoći pomoći školi, tako da će opremiti kabinet kemije kako bi učenici imali bolje uvjete u svom radu te kako bi se što bolje pripremili za daljnje školovanje ili posao.